Rólunk

Klorid Zrt.

Több mint 30 év tapasztalat
a vegyiparban

Immáron több, mint 30 éves tapasztalattal bírunk a vegyipar területén! Termékeink Magyarország-szerte mindenhol megtalálhatóak, még a nagykereskedelmi láncok polcain is. Jelentős bérgyártási kapacitással rendelkezünk, valamint nagykereskedőként más vegyipari vállalkozások termékeinek csomagolásával és forgalmazásával is foglalkozunk. Saját termékpalettánk jelentős, közel 100 termékből áll és az autóápolástól a szennyvíztisztításon át, egészen a háztartási tisztítószerekig mindennel foglalkozunk. Legjelentősebb termékeink a háztartási tisztítószerek, illetve uszodai- és szennyvízkezelő szerek. .
Image

Gondolunk a környezetünkre is, éppen ezért termékeink csomagolását mi magunk készítjük. Csomagolásaink több, mint 50%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek, a csomagoláshoz szükséges műanyag újrahasznosítását is közvetlenül az üzemünkben végezzük.

Együttműködési lehetőségek

Dolgozzunk együtt a közös sikerért!

Bennünket egy dolog hajt: olyan üzletet kötni leendő partnereinkkel, amely mindenkinek a lehető legjobbat képes nyújtani! Ha szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, keressen bennünket bizalommal.