Image
Image

PH-MÍNUSZ

Felhasználási terület

  1. Lehetővé teszi a pH-érték könnyű és veszélytelen csökkentését az úszómedencék vizében. A fürdők higiéniájára vonatkozó rendelet értelmében a fürdővíz pH-értékének 7,0 - 8,3 között kell lennie. Az ideális pH-érték 7,2 és 7,6 között van. E fölött a pH fölött a fertőtlenítő hatás csökken. Ezért rendszeresen mérni kell a pH-értéket, és szükség esetén pH-Mínusz vagy pH-Plusz segítségével korrigálni.

Tulajdonságok

  1. Nagytisztaságú granulátum a pH-érték hatékony csökkentésére. Különösen jól használható privát úszómedencékben, mivel könnyebben kezelhető, mint a folyékony termékek.

Adagolás

  1. Közvetlenül a medence vizébe szórhatjuk, a legjobb, ha a víz beömlésének a közelében vagy több ponton a vízfelületre szórjuk. 5-10%-os oldatot (10- 50 g/l) is használhatunk, melyet a felületen elosztva adunk a vízhez.
  2. Adagolási mennyiség (irányértékek)
  3. Általában 1 m3-re számolva 10 g pH-Mínusz granulátumra van szükség ahhoz, hogy az uszoda vizének pH-értékét 0,1-del csökkentsük. Ez a mennyiség a víz minőségétől függően változhat.

Tárolás

  1. Hőtől és fénytől védjük.
  2. A tárolási idő ne haladja meg a 6 hónapot. Gyermekek elől elzárva tároljuk.

Biztonság

  1. Ha szembe kerül, bő vízzel alaposan öblítsük ki. Ha véletlenül lenyeljük, igyunk nagy mennyiségű vizet. Értesítsük az orvost.

Összetétel

  1. Nátrium-biszulfátot tartalmaz Megsemmisítés az ÖNORM S2100 52201 szerint

Adatok

Gyártja
Klorid 
Kategória
Medence
CAS Szám

RENDELNI SZERETNE?